Η φιλοσοφία μας

Το λάδι μας. Η ουσία της φιλοσοφίας μας

a

Σεβασμός στη φύση και στο περιβάλλον, σεβασμός στη συγκομιδή και στην παραγωγική διαδικασία, σεβασμός στον καταναλωτή. Σε αυτό το τρίπτυχο συνοψίζεται ο πυρήνας της φιλοσοφίας της Oleece. Σεβόμαστε τη φύση και τους ρυθμούς της και υποστηρίζουμε την αειφορία, εφαρμόζοντας τις πλέον παραδοσιακές πρακτικές καλλιέργειας, με σκοπό μας την όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αφήνοντας μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Σεβασμός σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τη συλλογή του καρπού μέχρι την εμφιάλωση, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα προϊόντος, μέσα από τους αυστηρότερους ελέγχους. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Oleece, ένα μοναδικό διατροφικό θησαυρό, ουσία ευζωίας και μακροζωίας.

Ο στόχος μας

a
Το όραμα μας: το λάδι μας σε κάθε σημείο της γης

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Oleece είναι εκλεκτό, όχι μόνο γιατί παράγεται με τις ιδανικότερες συνθήκες και τα πλέον αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας αλλά πολύ περισσότερο γιατί καταφέρνει να συμπυκνώσει μέσα στην ισορροπημένη γεύση του και στο χαρακτηριστικό άρωμά του τη γεύση της παράδοσης και των αξιών της ελληνικής γης. Αυτή τη μεστή γεύση που εμείς στην οικογένεια Στούμπου γνωρίζουμε από γενιά σε γενιά, αυτή τη γεύση φιλοδοξούμε μέσα από την Oleece να ταξιδέψουμε στα πέρατα του κόσμου.

 

Αυτός είναι κι ο λόγος που στοχεύουμε διαρκώς σε άνοιγμα νέων αγορών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιες και ιδιαίτερα επιτυχημένες συνεργασίες, τις οποίες καθιστούν δυνατές η υψηλή ποιότητα προϊόντων και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Φιλοδοξία μας δεν είναι άλλη από την εξέλιξη της Oleece σε μια εταιρία πρότυπο στον χώρο της παραγωγής, της τυποποίησης και της εμπορίας ελαιόλαδου αλλά και τη δημιουργία ακόμα περισσότερων προϊόντων, μοναδικών διατροφικών θησαυρών της αχαϊκής γης, που θα ταξιδέψουν τη γεύση της Ελλάδας στις πέντε ηπείρους.