Σχετικά με εμάς

Oleece. Πάνω από 100 χρόνια ιστορίας
στην παραγωγή ελαιόλαδο και μαύρης σταφίδας

a

Τρεις γενιές τώρα, από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα, η οικογένεια Στούμπου συνεχίζει να περνά τα πατροπαράδοτα μυστικά καλλιέργειας και συγκομιδής της ελιάς από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η ίδια οικογένεια, με περισσότερο από έναν αιώνα τεχνογνωσίας στο χώρο, πρωτοπορεί στην παραγωγή του ελαιόλαδου και μέσα από την εταιρεία Oleece προχωρά στο επόμενο βήμα, και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου, προσφέροντας στην αγορά ένα εκλεκτό προϊόν που ξεχωρίζει

Με διαρκή γνώση και εξειδίκευση, εξέλιξη μέσα από νέες τεχνολογικές μεθόδους μα πάνω από όλα σεβασμό στη γη και στην παράδοση της καλλιέργειας της ελιάς, η Oleece φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην αγορά του ελαιόλαδου, επεκτείνοντας το δίκτυο συνεργατών της και στη διεθνή αγορά.

Σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας, πάντα με βάση την ποιότητα και τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, στοχεύουμε, παράλληλα, στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που θα παραχθούν με αγάπη από την ευλογημένη αχαϊκή γη, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ο τόπος και οι ελαιώνες μας

a
Η πιο ιερή κληρονομιά μας, οι ελαιώνες μας.

Στις πλαγιές της Αιγιάλειας που κοιτούν τον Κορινθιακό Κόλπο, βρίσκονται οι οικογενειακοί, ιδιόκτητοι ελαιώνες μας. Μια περιοχή με ιδανική γεωμορφολογία, καθώς η συνεχής ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με την ευλογημένη “ανάσα” της θάλασσας χαρίζουν στα ελαιόδεντρά μας την ιδιαίτερη ευφορία τους. Οι πλαγιαστοί ελαιώνες μας έχουν ανατολικό προσανατολισμό με συνέπεια η υγρασία να λείπει από την ατμόσφαιρα. Η υγρασία είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς των καλλιεργειών και εκεί οφείλονται οι περισσότερες ασθένειες των καλλιεργειών που προκαλούνται από τους μύκητες. Σαν αποτέλεσμα αυτό μας δίνει καρπούς χωρίς περιβαλλοντικό αποτύπωμα εν συγκρίσει με περιοχές που η υγρασία αποτελεί καθημερινότητα.

Για εμάς η γη των προγόνων μας είναι η πιο ιερή κληρονομιά μας. Γι’ αυτό, μετά την οικογένειά μας, οι ελιές μας είναι τα παιδιά μας. Τους δίνουμε όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα, τις καλλιεργούμε με μεράκι και σεβασμό, προσφέροντας ό, τι καλύτερο έχουμε, για να μας προσφέρουν με τη σειρά τους το καλύτερο που μπορεί να δώσουν: το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Oleece

Από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα, για περισσότερο από έναν αιώνα, τόσο η συγκομιδή και η συλλογή του καρπού όσο και η παραγωγή του δικού μας ελαιόλαδου, πραγματοποιείται με αμέριστη αφοσίωση και προσοχή, όπως ακριβώς μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας, πάντα με αυστηρά παραδοσιακές μεθόδους, προκειμένου το απόσταγμα της ελιάς να παραμένει αγνό και καθάριο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη μοναδική, ισορροπημένη γεύση του και φυσικά τις ωφέλιμες ιδιότητες του. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.