Ελαιόλαδο

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Oleece

a
Ουσία ζωής

Απόσταγμα των πιο εκλεκτών καρπών της αχαϊκής γης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό Oleece, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα γευστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας: έντονη, πλούσια φρουτώδη γεύση, μοναδικό άρωμα φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς, βαθύ χρυσοπράσινο χρώμα.

Διακρίνεται για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του καθώς η οξύτητά του δεν ξεπερνά το 0,8% και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Για το λόγο αυτό το εξαιρετικά παρθένο ελειόλαδό Oleece αποτελεί ένα προϊόν υψίστης ποιότητας και είναι απαραίτητο στην καθημερινή διατροφή αφού προσφέρει στο έπακρο όλα τα οφέλη του αγνού ελαιόλαδου.

Ο καρπός της ελιάς, από της ποικιλίες της Κορωνέικης και της Κουτσουρελιάς, συλλέγεται με τις πλέον πατροπαράδοτες και παραδοσιακές μεθόδους ώστε να προστατευθεί από χτυπήματα και μεταφέρεται στο ελαιοτριβείο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ποιότητά του.

Έτσι, εξασφαλίζεται στο ακέραιο το 100% της άριστης γεύσης του ελαιόλαδου και των μοναδικών θρεπτικών συστατικών του. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης πραγματοποιείται με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και φυσικά με την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε το προϊόν που απολαμβάνει ο τελικός καταναλωτής να αποτελεί όχι μόνο εγγύηση άριστης ποιότητας αλλά κάτι πολύ περισσότερο από αυτό: μια ουσία ζωής, απαραίτητη σε κάθε ελληνικό τραπέζι αλλά και σε κάθε τραπέζι που θέλει να ξεχωρίζει για τη γεύση και τη ποιότητά του.

Συσκευασίες προϊόντος